Trivs med att samtala och skapa med andra

Om mig

Relationell psykoterapeut

Jane föddes i staden Washington D.C. 1955 och flyttade till Sverige 1983 där hon jobbade som konstnär och filmmakare. Hon ägnade sig åt såväl animerad film som spelfilm. Sedermera utbildade sig Jane till bildterapeut och följde därefter upp med en fil. mag. i Handikappvetenskap samt en psykoterapiexamen.

Jane Hawes är:
relationell bildpsykoterapeut,
IPT(B) terapeut och en människa som trivs med att samtala och skapa med andra.

Kreativ handledare

I sin roll som relationell psykoterapeut använder sig Jane av kreativitet och mänskligt samspel som helande krafter både individuellt och i grupp. Jane är legitimerad psykoterapeut utbildat i relationell psykoterapi och IPT( Interpersonel psykoterapi). Jane är också certifierad EMDR terapeut och har utbildning i kliniskt hypnos och affekt fokuserad terapi. På den öppna och familjära kliniken på Södermalm är alla välkomna.

Jane är en kreativ handledare som organiserar workshops i såväl större som mindre grupper. Hon har jobbat med vårdgivare, art directors, lärare och terapeuter. I samtliga fall visade sig dessa workshops vara en stor hjälp till att öka gruppens förmåga till ömsesidig empati och samarbete.