OM MIG

LITET OM MIG


Jane föddes i staden Washington D.C. 1955 och flyttade till Sverige 1983 där hon jobbade som konstnär och filmmakare. Hon ägnade sig åt såväl animerad film som spelfilm. Sedermera utbildade sig Jane till bildterapeut och följde därefter upp med en fil. mag. i Handikappvetenskap samt en psykoterapiexamen.


I sin roll som relationell psykoterapeut använder sig Jane av kreativitet och mänskligt samspel som helande krafter både individuellt och i grupp. Som licensierad psykoterapeut innehar Jane både B-nivå-certifikat som IPT terapeut samt EMDR-certifikat. Hon arbetar med alla sorters klienter: unga som gamla, de som vill skapa såväl som de som bara vill eller behöver prata, med handikappade såväl som icke handikappade. Alla är välkomna till den öppna och familjära kliniken på Södermalm som hon delar med fyra andra psykoterapeuter.


Jane är en kreativ relationell handledare som organiserar workshops i såväl större som mindre grupper. Hon har jobbat med vårdgivare, art directors, lärare och terapeuter. I samtliga fall visade sig dessa workshops vara en stor hjälp till att öka gruppens förmåga till ömsesidig empati och samarbete.

Jane Hawes är:

relationell bildpsykoterapeut,

IPT(B) terapeut och en  människa som trivs med att samtala och skapa  med andra.